By Aveliky / BGiPhone / / 0 Comments

Джони Айви твърди, че след 1 година iPhone X ще може да върши неща, които сега не може

В голямо интервю с Wallpaper, главният дизайнер на Apple, Джони Айви разказа подробно за iPhone X, новия кампус на компанията и още много любопитни неща. Въпреки, че той се изявява основно като дизайнерско гуру, което ръководи създаването на Apple Park, когато става въпрос за потребителската продуктова гама на Apple, Айви има интересна роля.

Когато идва ред на новия iPhone X, който обощава най-пълния редизайн на iPhone от години насам, той обяснява, че дисплеят на устройството е пълен с неизползван потенциал. На въпроса дали липсват традиционните тактилни реакиции на хоум бутона, Айви отговаря, че потенциалът, предлаган от този дизайн лесно ще надхвърли всички носталгични спомени за старите, емблематични пордукти на компанията:

Всъщност, ако се върнем десет години назад, когато представяйки iPhone, Стив Джобс обясни, че премахването на цифровата клавиатура на смартфона ще позволи на компанията да направи неща, които никоя друга компания не е правила, можем да направим аналогията с безкрайния дисплей на iPhone X и трансформациите, които Apple и разработчиците могат да постигнат с него.
Source: BGiPhone