By Aveliky / BGiPhone / / 0 Comments

Кейс превръща iPhone в работещ Game Boy

Wanle Cases предлага нов кейс, който е предназначен за Phone 6, 6S, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus или X и носи 10 игри и познатият на всички Game Boy Control.

Кейсът предизвиква лека носталгия със заглавия като Tetris, Tank, Formula One Racing, Snake и Block, които ще са напълно функционални и достатъчни, зада ви помогнат да убиете известно време докато чакате на опашка например. Той обаче е различен от предложения преди три години Smart Case на Smart Boy, който беше по-скоро док, в който трябваше да се постави телефона. Дизайнът му е ненатрапчив и не само не пречи на използването на смартфона, но и осигурява пълен достъп до порта, бутоните, микрофона, жака за слушалки и светкавицата му. За да го използвате трябва да пъхнете малка батерия във вътрешния ъгъл, а иначе той просто предпазва вашия iPhone като обикновен кейс, въперки че тук можем малко да поспорим, тъй като след поставянето му вече имате два екрана за пазене при удар, вместо един.

Кейсът е наличен в черно и бяло, а цената му в момента е 24.95 долара, като според компанията, след това ще струва 79.95 долара.
Source: BGiPhone