Алексервиз вече изпълнява куриерска услуга по домовете и офисите. Вече можете да заявите ремонт, ние ще дойдем на удобен за вас адрес и ще вземем лично продукта, който искате да се ремонтира. След като го отремонтираме ще го върнем отново на посочен от вас адрес. Стойността на услугата е 10лв. на посока. 

Услугата е възможна само в границите на гр. София.

 
В сервиза се извършват ремонти и софтуерно обслужване единствено и само на Apple продукти. В сервиза можете да си закупите турбосим за отключване на iPhone или да заплатите за фабрично отключване(за цени и поддържани модели се свържете директно със сервиза).

[ninja-popup ID=1522] Запитване за фабрично отключване на Apple iPhone [/ninja-popup]

 
Всички хардуерни ремонти за които се изисква само подмяна на повреден детайл(батерия, дисплей, камера, микрофон и т.н.) се извършват в деня, ако продукта бъде доставен до обяд. За донесени след обяд има опасност да се забавят за следващия ден. За останалите по тежки ремонти, като мокрени, газени, удряни и т.н. се изискват забавяне от 1 до 3 работни дни.

Забележка:

 • Клас А - Дисплей с не различим от оригинала качество (3м. гаранция)
 • Клас Б - Дисплей с по-ниско качество (1м. гаранция)
 • Г.Л.К. - Горен лентов кабел
 • Д.Л.К. - Долен лентов кабел

Експресна услуга е възможна само след предварителна уговорка.

Ремонтни услуги, които не са добавени по горе се уточняват по телефона или на място.

 

Отстъпки за потребителите на BGiPhone:

 1. Потребителите, които са регистрирани във форума на BGiPhone минимум от 12 месеца, получават 5% отстъпка от услугите на Алек Сервиз.
 2. VIP потребителите, които са с абонамент "Злато" във форума на BGiPhone, след изтичането на един месец от активирането получават 10% отстъпка от услугите в Алек Сервиз.
 3. VIP потребителите, които са с абонамент "Диамантен" във форума на BGiPhone, след изтичането на един месец от активирането получават 15% отстъпка от услугите в Алек Сервиз.

 

 • Отстъпката е валидна само за потребители с VIP абонамент "Злато" или "Диамант", които са активирани минимум преди един месец.
 • Отстъпката е валидна само за потребители, които са регистрирани минимум преди 12 месеца.
 • При потребителите отстъпката е валидна само за едно усторойство.
 • При VIP потребителите с абонамент "Злато" отстъпката е валидна само за едно усторойство.
 • При VIP потребителите с абонамент "Диамант" отстъпката е валидна за две усторойства.