By Aveliky / BGiPhone / / 0 Comments

Apple регистрита пет нови iPad и Mac в евроазиатската база данни

Очакваме значителни актуализации на линиите iPad и Mac по-късно тази година, а Apple изглежда вече работи по административните подробности, след като пет нови модела устройства се появиха в базата данни на Eurasian Economic Commission.

Според документите тези нови устройства използват iOS 11 и macOS 10.13, което е необичайно, той като обикновено компанията пуска новите си модели с последните актуализации но софтуера.

Всъщост този източинк има солидна история в точността през миналата година, що се отнася до новите устройства, но трябва да отбележим, че подадените през април нови модели iPhone все още не са дебютирали.

Apple регистрира своите наобявени продукти в евроазиатската база данни около месец преди да ги представи. Така през август 2016 година, тя подаде данни за iPhone 7, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 1 и AirPods, които бяха разкрити на събитието през септември, или само няколко седмици по-късно. През февруари тази година, Apple подаде документи за новия iPad, който дебютира през март. Това ни води до доклада от април, когато се появиха 11 нови идентификатора за iPhone, а месеци след това телефоните не са обявени. Това е и първият знак, че може да има някакво съмнение по отношение на приложимостта на данните от този източник и последните пет устройства.

Възможно е компанията да е променила стратегията си за регистриране, за да напарви по-трудно предсказването на предстоящите й устройства, като част от фокуса върху запазването им в тайна. Независимо от това, ето какво съдържа последната добавка: пет нови компютъра Mac с номера A1931, A1932, A1988, A1989, A1990 и пет нови iPads с номера A1876, A2013, A1934, A1979, A2014.

По отношение на Mac, три от новите модели може би са MacBook Pro, за които вече има слухове, а другите два може да са 13 инчовия MacBook Air, за който се чува отдавна. Що се отнася до iPad, явно се очаква нови таблети с iPad, това може би са моделите без хоум бутон, които ще имат тънка рамка и Face ID и се очаква да се появят през есента.
Source: BGiPhone