By Aveliky / BGiPhone / / 0 Comments

HBO анонсира телевизионното шоу Mosaic, което ще е базирано на собствено iOS приложение

HBO обяви нов телевизионен проект с участието на режисьора Стивън Содбърг, наречен Mosaic. Шоуто ще се излъчва като разказ от 6 части в началото на следващата година, но в допълнение към традиционното му разпространение, компанията ще пусне приложение, с което зрителите ще могат да го гледат и да гласуват за определени събития.

Приложението Mosaic за iOS ще бъде достъпно за изтегляне напълно безплатно от ноември и ще позволи на потребителите да избират каква гледна точка искат да следват в историята, като ефективно изграждат свой собствен разказ, написан от Ед Соломон и режисиран от Стивън Содбърг. Според HBO, всеки избор се основава на предишния, което ще води до различни версии на една и съща сцена и различен финал. През януари 2018 година, Mosaic ще се появи по HBO, а зрителите ще могат да сравнят собствените си версии с оригинала на режисьора.

Mosaic е разклонен разказ, който благодарение на технологиите, ще позволи една по-елегантна и интуитивна форма на ангажираност. В шоуто ще участват Шарън Стоун, Гарет Хедлунд, Бео бриджис, Пол Рубенс и др., а приложението за iOS ще съдържа характерни профили и различни части от съдържанието, като изрезки от вестници и гласови записи, които ще служат за задълбочаване в историята. Самият сценарий все още се пази в тайна от HBO и Содбърг, но се очаква да съдържа мистериозни елемент и убийства.
Source: BGiPhone