Дами и господа, имам честта да ви уведомя, че от 22.12.2009г. официално отвори врати първият тясно профилиран в сервизиране и поддръжка на iPhone „Александър сервиз“ – предлагащ най–професионалното и качествено обслужване на скъпоценните ни джаджи, с преференциално обслужване за членовете на нашето сплотено общество.

В сервиза се извършват ремонти и софтуерно обслужване единствено и само на Apple продукти. В сервиза можете да си закупите турбосим за отключване на iPhone или да заплатите за фабрично отключване(за цени и поддържани модели се свържете директно със сервиза).

Всички хардуерни ремонти за които се изисква само подмяна на повреден детайл(батерия, дисплей, камера, микрофон и т.н.) се извършват в деня, ако продукта бъде доставен до обяд. За донесени след обяд има опасност да се забавят за следващия ден. За останалите по тежки ремонти, като мокрени, газени, удряни и т.н. се изискват забавяне от 1 до 3 работни дни.

Picture of Александър Йорданов
Software / Hardware

Александър Йорданов

aveliky@bgiphone.com / +359 878 58 85 96

Picture of Ани Миланова
Software / Hardware

Ани Миланова

milanova@bgiphone.com / +359 879 88 33 03

Picture of Денислав Йорданов
Software

Денислав Йорданов

dyordanov@me.com / +359 876 17 17 66
Отстъпки за потребителите на BGiPhone:

  1. Потребителите, които са регистрирани във форума на BGiPhone минимум от 12 месеца, получават 5% отстъпка от услугите на Алек Сервиз.
  2. VIP потребителите, които са с абонамент "Злато" във форума на BGiPhone, след изтичането на един месец от активирането получават 10% отстъпка от услугите в Алек Сервиз.
  3. VIP потребителите, които са с абонамент "Диамантен" във форума на BGiPhone, след изтичането на един месец от активирането получават 15% отстъпка от услугите в Алек Сервиз.

  • Отстъпката е валидна само за потребители с VIP абонамент "Злато" или "Диамант", които са активирани минимум преди един месец.
  • Отстъпката е валидна само за потребители, които са регистрирани минимум преди 12 месеца.
  • При потребителите отстъпката е валидна само за едно усторойство.
  • При VIP потребителите с абонамент "Злато" отстъпката е валидна само за едно усторойство.
  • При VIP потребителите с абонамент "Диамант" отстъпката е валидна за две усторойства.